KB Mierenpoeder wateroplosbaar 400 gram | 8711969030466 | Ongedierten bestrijden

14.95

Artikelnummer: 99f10c75db90 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zie je steeds meer mieren rondom je huis? Met het KB Mieren Poeder kun je hier snel wat aandoen en voorkomen dat het een heuse plaag wordt. 
Voordelen:
Werkt snel
Kan hele nesten bestrijden
Kan ook gestrooid worden
Gebruiksaanwijzing:
Gebruik alleen buitenshuis, in de nabijheid van woningen. Breng het product rechtstreeks aan op het mierennest. Het product heeft geen acute werking. De korrels met de actieve stof worden door de werksters in het nest meegenomen om de mierenkolonie ermee te voeden. Na het eten van de korrels zullen de meeste mieren binnen het nest sterven.
Gieten: Los de korrels op in water. Roer de oplossing grondig. Giet de oplossing in en rond de nestingangen. Na toepassing, de gieter spoelen met water en het overschot verspreiden over de behandelde zones.
Strooien: Strooi de korrels rond de nestingangen zonder hoopjes te vormen.
Dosering:
Gieten: 40 gram korrels in 2L water
Strooien: 20 gram korrels per nest
Effectief tot 1 maand na toepassing. Wacht minimaal 28 dagen tussen 2 toepassingen. Met één toepassing kan een volledig nest uitgeroeid worden.
Veilig gebruik
Vorstvrij, buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Gebruik dit product veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees het etiket op de verpakking goed door. KB Home Defense kan als gevolg van onjuist gebruik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.