KB Zilvervisjes val 3 stuks | 8711969030602 | Ongedierte in huis

6.49

Artikelnummer: ab102f349d01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zie je af en toe een zilvervisje wegschieten in bijvoorbeeld je keuken of badkamer? Pak dit probleem dan aan voordat het een grote plaag wordt. De KB Zilvervisjesval is een effectieve oplossing tegen overlast van zilvervisjes. De val is ideaal voor vochtige plekken hier zie je vaak de zilvervisjes. De zilvervisjes val bevat geen insecticiden of lokstoffen. De kleef val bootst een schuilplaats voor zilvervisjes na. De zilvervisjes die over de val lopen, zullen aan de kleefzijde blijven plakken. De val is veilig voor kinderen en huisdieren.
Gebruiksaanwijzing:
Vouw de kaart langs de snijlijnen, zodat de val wordt gevormd.
Verwijder vervolgens de beschermlaag van de val.
Vouw de val in een driehoek met de kleefzijde aan de binnenkant. Plak de driehoek aan de bovenkant vast met het overstekende strookje.
Plaats de zilvervisjesval op een vlakke ondergrond in huis waar zilvervisjes actief zijn (idealiter in een hoek).
Controleer de val wekelijks.
De val is maximaal 3 maanden te gebruiken of totdat de lijmlaag volledig vol zit met zilvervisjes.
Veilig gebruik
Vorstvrij, buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Gebruik dit product veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees het etiket op de verpakking goed door. KB Home Defense kan als gevolg van onjuist gebruik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.