Adezz: CAP8 Plantenbak – Cortenstaal | 4951035065418 | Alle Merken

194.95

Artikelnummer: CAP8 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

CorTenstalen ambachtelijk gemaakte plantenbakken  type Andes van Adezz zijn van onverwoestbaar materiaal met een warme natuurlijke uitstraling. CorTen staal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag na 8-12 maanden. Wanneer u uw cortenstalen product een paar keer insprayt met zout water, zal dit het roestproces aanzienlijk versnellen.
Deze natuurlijk vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie.Bovenrand is dubbel omgezet en 4cm breed wat deze bak een prachtige tijdloze, stoere uitstraling geeft. Grotere maten bakken zijn voorzien van cortenstalen balken aan de binnenzijde zodat het bolstaan van de vlakken niet kan voorkomen. Standaard materiaaldikte 2mm, een zeer sterke hufterproof bak met een tientallen jaren levensduur. 

Zeer sterk en slijtvast
Onderhoudsarm
Weervast en duurzaam materiaal
Warme en natuurlijke uitstraling

Belangrijk:

Producten worden ongeroest aangeleverd
Zorg voor een goede afwatering (gaten in bodem standaard af-productie), er mag geen overtollig water in de plantenbak blijven staan, omdat het materiaal dan op den duur kan gaan doorroesten door combinatie zuurstof en aarde.
Geen hydrokorrels gebruiken aangezien deze vocht vasthouden.
Producten dienen na levering direct uitgepakt te worden zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is. Dit kan onregelmatige roest en vlekken veroorzaken.