Adezz: Malaga Rhombus HRS4.1 Plantenbak – Hardhout | 3442343214335462 | Alle Merken

1,164.95

Artikelnummer: HRS4.1 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een plantenbak die zorgt voor een warme ambiance in je tuin? Zoek niet verder! Deze sfeervolle vierkante plantenbak van duurzaam tropisch hardhout creëert een prettige en natuurlijke uitstraling in elke tuin. Ga je voor modern of landelijk? Het maakt niet uit, want dit strakke design past bij elke stijl. Vul de plantenbak met kleurrijke bloemen en planten en de tuin staat er in een mum van tijd weer prachtig bij.
Uitermate geschikt voor boompjes en grotere planten: Deze natuurlijk ogende plantenbakken zijn met name geschikt voor boompjes en grotere planten. De bak is namelijk groot en diep, wat bomen en planten veel ruimte geeft om te wortelen. Denk eens aan een leuk olijfboompje, of misschien een vrolijke citroenboom. Natuurlijk kun je er ook kleinere plantjes in zetten of wellicht een bloemenmix in zaaien. Mogelijkheden genoeg!
Sterk en slijtvast: De plantenbak wordt gemaakt van sterk hardhout dat wel tegen een stootje kan. De bak is voorzien van poten. Dit bevordert de afwatering, waardoor je met zorg uitgekozen plantjes niet onder water zullen komen te staan.
Duurzame materialen: Duurzaamheid is van groot belang. Bij de productie van deze stijlvolle plantenbakken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 2. Door de hoge kwaliteit van dit hardhout is na de eerste behandeling bij aankoop geen aanvullende behandeling meer nodig. Wel zal het regelmatig reinigen en in olie zetten van het hout het verkleuringsproces aanzienlijk vertragen.
Kenmerken Adezz Malaga Rhombus hardhouten plantenbak:

Deze hardhouten plantenbak komt met een garantieperiode van maar liefst vijf jaar
De bodem van de plantenbak is voorzien van een anti-worteldoek
Tijdloos design dat in elke tuin en op elk terras mooi uitkomt
De plantenbak is bestand tegen vorst en kan het hele jaar buiten blijven staan
De plantenbak is gemaakt van hardhout en gaat jarenlang mee