Burni: Druce Buitenhaard – Cortenstaal | 4951035057941 | Tuinverwarmingen

575.00

Artikelnummer: DRUCE Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Met de Burni Druce is een avondje op uw terras een ware happening. Begin de avond met een heerlijke barbecue en eindig de avond comfortabel onderuit gezakt met een drankje, genietend van een knisperend haardvuur. Dit alles is zo geregeld met deze Burni tuinkachel! Zelfs wanneer de avond wat kil begint te worden zit u er met deze schitterende tuinhaard lekker behaaglijk bij.
De Burni Druce BDRS1 is gemaakt van maar liefst 3 mm dik cortenstaal en dubbelwandig uitgevoerd. De terrashaard kan daarom in alle weersomstandigheden gewoon buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden.
Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de Burni Druce gebruikt, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.