Burni: Skipp SKS1 Terrashaard – Cortenstaal | 4951035057957 | Tuinverwarmingen

359.00

Artikelnummer: Burni: Skipp SKS1 Terrashaard - Cortenstaal Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De stijlvolle Burni terrashaard Skipp SKS1 is een buitenhaard van zeer hoogwaardige kwaliteit. De haard is namelijk gemaakt van maar liefst 3 mm dik cortenstaal. Qua vormgeving zijn de Burni buitenhaarden eigenzinnig, tijdloos en uniek te noemen. Alles voor een geweldige vuurbeleving. Ook op momenten dat u de haard niet gebruikt, is het een aanwinst voor uw tuin.
De Burni Skipp tuinhaard heeft een unieke vormgeving met mooie, rechte vormen. De Skipp SKS1 ziet er echter niet alleen mooi uit, maar is ook zeer functioneel. Deze openhaard/BBQ is namelijk standaard voorzien van een BBQ-rooster. Zo kan een sfeervol haardvuur moeiteloos overgaan in een gezellige barbecue. Het stookgedeelte van de haard ligt wat hoger dan bij andere terrashaarden. Door deze hoogte zijn de bewegende vlammen goed zichtbaar en geeft de Burni Skipp nog meer behaaglijke warmte af. Onder het stookgedeelte kunt u uw houtblokken kwijt. Dit is niet alleen mooi voor het oog, maar met name ook zeer praktisch.
De tuinhaard Burni is gemaakt van maar liefst 3 mm dik cortenstaal. De terrashaard kan daarom in alle weersomstandigheden gewoon buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. De haard is namelijk gemaakt van een koperhoudende staalsoort (corten).
Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de Burni Skipp gebruikt, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.
Kortom; Met de terrashaard Skipp SKS1 komt Burni wederom met een sfeervolle kwaliteitshaard. Neem met vrienden gezellig plaats rond deze haard en geniet van de prachtige vormgeving en de warmte die deze haard uitstraalt.

–  Sfeervolle tuinhaard

–  Stijlvol rechthoekig ontwerp

–  Authentiek haardvuur op basis van houtblokken

–  Vervaardigd van 3 mm dik cortenstaal

–  Ook te gebruiken als barbecue