Cookking: Santos Barbecue Grill | 2000010219629 | Tuin & Terras

1,195.00

Artikelnummer: 111490 Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Bakken en grillen op een barbecue als statafel, is een zeer populaire trend aan het worden. Doordat de Santos een statafelhoogte heeft en iedereen er rondom heen kan staan, wordt iedereen bij het barbecueën betrokken.
Door de grootte van de schaal is het mogelijk om met vele personen te bakken, braden en grillen. Op de barbecue-rand die gebruikt wordt kunt u tevens diverse pannen kwijt, grillen is mogelijk in het midden van de Santos. Het grillrooster wat in het midden van de schaal ligt is uitneembaar, op deze manier kunt u de vuurschaal/barbecue bijvullen met hout of kolen zonder te moeten stoppen met het bereiden van uw eten.
De Santos wordt geleverd uit 1 stuk, dat betekend dat de vuurschaal op de basis is gelast, hierdoor is het onmogelijk dat de schaal van de basis wordt gestoten. De grillplaat die gebruikt wordt is 5 mm dik en d.m.v. handgrepen volledig uitneembaar. Door het wegnemen van de grillplaat ontstaat er een prachtig grote vuurschaal op voet. De basis van de Santos is tevens een houtopslag. De Santos is volledig gemaakt van hoogwaardig staal en volledig afgewerkt met oog voor details. Om het vuur te doven en de schaal te beschermen wordt de Santos geleverd met een zwaar deksel welke de schaal volledig afsluit.