Cosi: Cosistove Major | 8712757400102 | Tuin & Terras

698.00

Artikelnummer: 5957820 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Een knetterend houtvuur onder de veranda of in huis, hoe gezellig is dat? Met de Cosistove Major houtkachel creëer je een unieke sfeer in je tuin. Geniet van de prachtige vlammen en robuuste houtblokken van deze kachel, die een nostalgisch gevoel met zich meebrengen. De Cosistove Major verspreidt een aangename warmte op frisse avonden. Bak je favoriete broodje of pizza in het ingebouwde oventje.
Sfeervol en nostalgisch
Ben je op zoek naar een houtkachel om een gezellige sfeer te creëren? Wil je genieten van de warmte onder het genot van een hapje en een drankje? De Cosistove Major is een prachtige houtkachel die geschikt is voor zowel buiten als binnen. Ideaal om onder een veranda neer te zetten, want het liefst staan de Cosistoves overdekt. Het bijzondere aan deze kachels is dat ze na verloop van tijd alleen maar mooier worden. Het staal kan namelijk een lichte roestvorming krijgen, waardoor de Cosistove nog meer karakter krijgt. Met een warmtecapaciteit van 11-16 kW zit je er lekker warm bij met deze houtkachel. Aan de onderkant is er een handige opbergruimte voor houtblokken, maar vooral het ingebouwde oventje aan de bovenkant maakt dit model uniek. Bak je een heerlijke pizza of kies je voor een vers zelfgebakken broodje?
Belangrijkste voordelen

Afmetingen: 49 x 48 x 96 cm (lxbxh)
Warmtecapaciteit: 11 kW (min) / 16 kW (max)
Sfeervol door houtgestookte vlammen
Ingebouwd oventje
Eenvoudig aan te sluiten

Eenvoudige montage
De Cosistove Major is een enkelwandige houtkachel met afmetingen van 49 x 48 x 96 cm (lxbxh) en een gewicht van 100 kg. Hij is gemakkelijk zelf te installeren onder een veranda of overkapping. Op de kachel past een pijp met een diameter van 15 cm. De rook wordt door dit rookkanaal netjes afgevoerd. Wil je in één keer klaar zijn? Cosi heeft twee kant-en-klaarpakketten met rookkanaal aansluiting, geschikt voor veranda’s met een plat of hellend dak. Het aansteken van het vuur van je vrijstaande houtkachel gaat heel eenvoudig met een aanmaakblokje. Sit down and relax!
De Cosistove Major houtkachel geeft sfeervolle houtgestookte vlammen. De benodigde materialen zijn allemaal gelijktijdig met de Cosistove aan te schaffen. Nodig je vrienden en familie uit en geniet!