Easy Fires: Glazen ombouw 30×30 – Zwart | Glvie30zw | Alle Merken

99.00

Artikelnummer: Glvie30zw Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Een glasombouw is niet alleen een perfecte manier om je inbouwbrander meer compleet te maken, maar brengt ook een stuk veiligheid met zich mee. Het glas weerspiegelt daarnaast de vlammen wat een geweldig, sfeervol effect geeft! De glazen ombouw van Easyfires heeft een perfecte pasvorm voor de Limited Edition inbouwbrander van dit hoogwaardige merk.
Gemaakt van sterk en kwalitatief glas: De glazen ombouw van Easyfires is vervaardigd van extra dik glas van hoge kwaliteit. Daarnaast is het glas prachtig helder en heeft een zeer hoge bestendigheid tegen hitte. Zo wordt de allerhoogste veiligheid gegarandeerd. De glasombouw heeft bovendien een zeer sterk karakter waardoor de glasombouw een lange levensduur heeft. 
Zwarte hoekverbindingen: De Easyfires Limited Edition glazen ombouw is perfect afgestemd op de uitstraling van de Limited Edition inbouwbrander. Zo is de glasombouw voorzien van mooie, kwalitatieve hoekverbindingen gemaakt van duurzaam en sterk materiaal. De hoekverbindingen hebben natuurlijk niet alleen een mooi uiterlijk. De verbindingen zorgen ervoor dat een extreem sterke verbinding ontstaat die langdurig houdt. De zwarte hoekverbindingen steken mooi af tegenover het heldere glas en geven de glasombouw een luxe uitstraling.
Prachtige vormgeving: De Limited Edition glazen ombouw van Easyfires heeft een prachtig uiterlijk en is verkrijgbaar Het maakt eigenlijk niet uit of je een kleine of grote tafel hebt, want de Limited Edition inbouwbrander en bijpassende glasombouw van Easyfires zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormgevingen. Zo is er altijd wel een mooie combi te vinden welke perfect past bij jouw tuin!
Kenmerken Easyfires Limited Edition glazen ombouw

Gemaakt van zeer sterk en hittebestendig glas met ijzersterke verbindingen
De Limited Edition kenmerkt zich door de zwarte hoekverbindingen
Sfeervol effect door de weerkaatsing van de vlammen op het glas
Een glazen ombouw maakt de inbouwbrander van Easyfires completer en veiliger
Verkrijgbaar in diverse formaten en vormen