Easy Fires: Inbouwbrander 30×30 + Glazen ombouw – Zwart | Glvie30zw/Inb30x30cmzwart | Tuin & Terras

364.50

Artikelnummer: Glvie30zw/Inb30x30cmzwart Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Speciale aanbieding:
De Easy Fires inbouwbrander 30×30 in het zwart + bijpassende glazen ombouw. Nu eenmalig voor de speciale prijs van €364,50.

Ben je op zoek naar een mooie en unieke inbouwbrander welke geschikt is voor een eigen tafel? Dan is de inbouwbrander Limited Edition van Easyfires dé inbouwbrander voor jou! Natuurlijk kun je ook geheel zelf een tafel om de inbouwbrander bouwen, op deze manier heb je een unieke tafel die niemand anders in zijn bezit heeft! De inbouwbrander heeft een geweldige uitstraling en is van alle gemakken en luxe voorzien.
Twee mm dik staal: De Easyfires Limited Edition inbouwbrander is gemaakt van zeer hoogwaardig, twee mm dik staal welke is voorzien van een uiterst hittebestendige coating. De brander wordt geleverd inclusief beschermende deksel welke ook van dezelfde hoogwaardige kwaliteit is gemaakt. Bovendien kan de inbouwbrander wel tegen een stootje en de luxe kwaliteit van de inbouwbrander zorgt voor een lange levensduur.
Mooie vormgeving: De Limited Edition inbouwbrander heeft een prachtige en luxe vormgeving en is geschikt voor diverse grootte tafels. De inbouwbrander is namelijk te verkrijgen in diverse formaten en vormgevingen. De brander heeft een prachtige zwarte kleur en komt met een realistische set lavastenen. De Easyfires inbouwbrander is voorzien van een bedieningspaneel met hoog gebruiksgemak en kan elektrisch worden bediend. 
Een grote hoeveelheid warmte: De Eayfires inbouwbrander werkt op propaangas of aardgas. De inbouwbrander wordt geleverd met een meter lange gasslang en drukregelaar van 30 mbar. De inbouwbrander heeft een geweldig vermogen en geeft hierdoor een grote hoeveelheid aan warmte. Wanneer je de brander aanzet is het binnen no-time heerlijk warm en is het puur genieten van de gezelligheid en de knusse warmte!
KENMERKEN EASYFIRES LIMITED EDITION INBOUWBRANDER ZWART

De Easyfires Limited Edition inbouwbrander wordt geleverd in de kleur zwart
De brander is voorzien van een elektrische bediening
De brander werkt op propaan- of aardgas
Inclusief drukregelaar 30 mbar en een set lavastenen

+ Eenmalig de bijpassende glazen ombouw

DETAILS EASY FIRES: GLAZEN OMBOUW 30X30 – ZWART

Een glasombouw is niet alleen een perfecte manier om je inbouwbrander meer compleet te maken, maar brengt ook een stuk veiligheid met zich mee. Het glas weerspiegelt daarnaast de vlammen wat een geweldig, sfeervol effect geeft! De glazen ombouw van Easyfires heeft een perfecte pasvorm voor de Limited Edition inbouwbrander van dit hoogwaardige merk.
Gemaakt van sterk en kwalitatief glas: De glazen ombouw van Easyfires is vervaardigd van extra dik glas van hoge kwaliteit. Daarnaast is het glas prachtig helder en heeft een zeer hoge bestendigheid tegen hitte. Zo wordt de allerhoogste veiligheid gegarandeerd. De glasombouw heeft bovendien een zeer sterk karakter waardoor de glasombouw een lange levensduur heeft. 
Zwarte hoekverbindingen: De Easyfires Limited Edition glazen ombouw is perfect afgestemd op de uitstraling van de Limited Edition inbouwbrander. Zo is de glasombouw voorzien van mooie, kwalitatieve hoekverbindingen gemaakt van duurzaam en sterk materiaal. De hoekverbindingen hebben natuurlijk niet alleen een mooi uiterlijk. De verbindingen zorgen ervoor dat een extreem sterke verbinding ontstaat die langdurig houdt. De zwarte hoekverbindingen steken mooi af tegenover het heldere glas en geven de glasombouw een luxe uitstraling.
Prachtige vormgeving: De Limited Edition glazen ombouw van Easyfires heeft een prachtig uiterlijk en is verkrijgbaar Het maakt eigenlijk niet uit of je een kleine of grote tafel hebt, want de Limited Edition inbouwbrander en bijpassende glasombouw van Easyfires zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormgevingen. Zo is er altijd wel een mooie combi te vinden welke perfect past bij jouw tuin!
KENMERKEN EASYFIRES LIMITED EDITION GLAZEN OMBOUW

Gemaakt van zeer sterk en hittebestendig glas met ijzersterke verbindingen
De Limited Edition kenmerkt zich door de zwarte hoekverbindingen
Sfeervol effect door de weerkaatsing van de vlammen op het glas
Een glazen ombouw maakt de inbouwbrander van Easyfires completer en veiliger
Verkrijgbaar in diverse formaten en vormen