Easy Fires: Inbouwbrander Vierkant Klein – Zwart | 8719992753604 | Tuin & Terras

315.00

Artikelnummer: Inb30x30cmzwart Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooie en unieke inbouwbrander welke geschikt is voor een eigen tafel? Dan is de inbouwbrander Limited Edition van Easyfires dé inbouwbrander voor jou! Natuurlijk kun je ook geheel zelf een tafel om de inbouwbrander bouwen, op deze manier heb je een unieke tafel die niemand anders in zijn bezit heeft! De inbouwbrander heeft een geweldige uitstraling en is van alle gemakken en luxe voorzien.
Twee mm dik staal: De Easyfires Limited Edition inbouwbrander is gemaakt van zeer hoogwaardig, twee mm dik staal welke is voorzien van een uiterst hittebestendige coating. De brander wordt geleverd inclusief beschermende deksel welke ook van dezelfde hoogwaardige kwaliteit is gemaakt. Bovendien kan de inbouwbrander wel tegen een stootje en de luxe kwaliteit van de inbouwbrander zorgt voor een lange levensduur.
Mooie vormgeving: De Limited Edition inbouwbrander heeft een prachtige en luxe vormgeving en is geschikt voor diverse grootte tafels. De inbouwbrander is namelijk te verkrijgen in diverse formaten en vormgevingen. De brander heeft een prachtige zwarte kleur en komt met een realistische set lavastenen. De Easyfires inbouwbrander is voorzien van een bedieningspaneel met hoog gebruiksgemak en kan elektrisch worden bediend. 
Een grote hoeveelheid warmte: De Eayfires inbouwbrander werkt op propaangas of aardgas. De inbouwbrander wordt geleverd met een meter lange gasslang en drukregelaar van 30 mbar. De inbouwbrander heeft een geweldig vermogen en geeft hierdoor een grote hoeveelheid aan warmte. Wanneer je de brander aanzet is het binnen no-time heerlijk warm en is het puur genieten van de gezelligheid en de knusse warmte!
Kenmerken Easyfires Limited Edition inbouwbrander zwart

De Easyfires Limited Edition inbouwbrander wordt geleverd in de kleur zwart
De brander is voorzien van een elektrische bediening
De brander werkt op propaan- of aardgas
Inclusief drukregelaar 30 mbar en een set lavastenen
Exclusief glasombouw, deze is eenvoudig bij te bestellen