Easy Fires: Vuurtafel Coral Rechthoek Antraciet – Hardhout Cumaru | 8719992753802 | Tuin & Terras

1,125.00

Artikelnummer: Core120x80 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Easy Fires vuurtafel Coral Rechthoek

De vuurtafel Coral van Easy fires is een stijlvolle tafelhaard, afgewerkt met prachtig cumaru hardhout en voorzien van een aluminium tafelblad waarvan de kleur naar wens is aan te passen. Door zijn fraaie afwerking en frisse bruine kleur is het een plaatje om te zien en een echte blikvanger in uw tuin.
De gasfles kan bij de vuurtafel Coral netjes onderin de tafel worden opgeborgen, maar heeft u liever een aansluiting op aardgas, dan kan de tafel kosteloos worden omgebouwd. 
Met de vuurtafel Coral geniet u van een comfortabele gashaard 
De vuurtafel Coral is een comfortabele loungetafel, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken! Heeft u liever houtstammetjes (keramische houtblokken), dan zijn deze optioneel bij te bestellen.
De gashaard met een vermogen van 16,5 kW is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Deze is netjes verwerkt in een bescheiden bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.
De vuurtafel kan ook omgebouwd worden naar aardgas, indien u interesse heeft in het ombouwen naar aardgas dan kunt u dit per mail aangeven. 
Luxe vuurtafel met prachtig aluminium bovenblad
De Coral Rechthoek is gemaakt van een duurzaam (FSC gekeurd) Cumaru hardhout. Cumaru is een stevig tropische houtsoort dat de vuurtafel een sfeervolle uitstraling geeft.
Het bovenblad van de vuurtafel is vervaardigd uit 3 mm dik aluminium. Aluminium is licht (slechts een derde van het gewicht van staal), sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie. Na het produceren van het bovenblad wordt deze gepoedercoat met een krasvaste kleurlaag. Het bovenblad is standaard leverbaar in de kleuren antraciet (ral 7021), zuiver wit (ral 9010) of zwart (ral 9005). U kunt hierboven eenvoudig aangeven naar welke kleur uw voorkeur uitgaat.
Bij de vuurtafel Coral is ook een bijpassende glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind, maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is een los accessoire. U kunt hierboven aangeven of u de glazen ombouw direct mee wilt bestellen.

De vuurtafel Coral wordt standaard geleverd inclusief:

–  Lava stenen

–  Deksel

–  CE goedgekeurde rubberen gasslang (100 cm)

–  Gasdrukregelaar 30 mBar

 

De Easy Fires vuurtafel Coral in het kort:

–  Stijlvolle vuurtafel voor buiten

–  Model rechthoek

–  Kleur aluminium bovenblad zelf te bepalen: antraciet, zuiver wit of zwart

–  Gasfles (5 kg) opbergen onderin de tafel

–  Inwendig voorzien van een aluminium frame en afgewerkt met Cumara hardhout

–  Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking

–  Kosteloos om te bouwen naar aardgas

–  Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa

–  Nederlands fabricaat

–  2 jaar garantie