Easy Fires: Vuurtafel Excellent Rechthoek – Hardhout Cumaru | 8719992753840 | Tuin & Terras

1,125.00

Artikelnummer: Exvi95x96 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Easy Fires vuurtafel Excellent Rechthoek

De vuurtafel Excellent van Easy fires is een stijlvolle tafelhaard. Deze comfortabele vuurtafel op gas is een meubelstuk waar u niet omheen kunt. Uw tuin krijgt een oppepper en zelf bent u niet meer van uw terras weg te slaan….
De gasfles kan bij deze vuurtafel netjes onderin worden opgeborgen, maar heeft u liever een aansluiting op aardgas, dan kan de vuurtafel kosteloos worden omgebouwd. 
Met de vuurtafel Excellent geniet u van luxe en comfort
De Excellent is een comfortabele loungetafel, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken! Heeft u liever houtstammetjes (keramische houtblokken), dan zijn deze optioneel bij te bestellen.
De gashaard met een vermogen van 16,5 kW is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Deze is netjes verwerkt in een bescheiden bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.
De vuurtafel kan ook omgebouwd worden naar aardgas, indien u interesse heeft in het ombouwen naar aardgas dan kunt u dit per mail aangeven. 
Vuurtafel van duurzaam Cumaru hardhout
De vuurtafel Excellent is gemaakt van een duurzaam (FSC gekeurd) Cumaru hardhout. Cumaru is een stevig tropische houtsoort dat de vuurtafel een sfeervolle uitstraling geeft.
Bij de vuurtafel Excellent Rechthoek is ook een bijpassende glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind, maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is een los accessoire. U kunt hierboven aangeven of u de glazen ombouw direct mee wilt bestellen.

De vuurtafel Excellent wordt standaard geleverd inclusief:

–  Lava stenen

–  Deksel

–  CE goedgekeurde rubberen gasslang (100 cm)

–  Gasdrukregelaar 30 mBar

 

De Easy Fires vuurtafel Excellent in het kort:

–  Luxe vuurtafel voor buiten

–  Model rechthoek

–  Gasfles (5 kg) opbergen onderin de tafel

–  Inwendig voorzien van een aluminium frame en afgewerkt met Cumara hardhout

–  Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking

–  Kosteloos om te bouwen naar aardgas

–  Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa

–  Nederlands fabricaat

–  2 jaar garantie