Easy Fires: Vuurtafel River Rechthoek- Hardhout Cumaru | 8719992753826 | Tuin & Terras

1,125.00

Artikelnummer: Rire120x80 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Easy Fires vuurtafel River Rechthoek

U bent op zoek naar een echte blikvanger voor in uw tuin en wilt optimaal comfort? U neemt geen genoegen met een doorsnee tuinhaard, maar wilt loungen zoals loungen bedoeld is… Dan is deze vuurtafel River van Easy fires waarschijnlijk een schot in de roos! Een luxueuze uitstraling wordt gecombineerd met een ongekend comfort!
Deze stijlvolle tafelhaard is afgewerkt met cumaru hardhout en voorzien van een gepoedercoat aluminium frame. Dit geeft de vuurtafel een prachtige uitstraling. De gasfles kan bij de vuurtafel River netjes onderin de tafel worden opgeborgen, maar heeft u liever een aansluiting op aardgas, dan kan de tafel kosteloos worden omgebouwd. 
Met de vuurtafel River comfortabel loungen
De vuurtafel River is een comfortabele loungetafel, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken! Heeft u liever houtstammetjes (keramische houtblokken), dan zijn deze optioneel bij te bestellen.
De gashaard met een vermogen van 16,5 kW is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Deze is netjes verwerkt in een bescheiden bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.
De vuurtafel kan ook omgebouwd worden naar aardgas, indien u interesse heeft in het ombouwen naar aardgas dan kunt u dit per mail aangeven. 
Afgewerkt met fraai Cumaru hout 
De vuurtafel River is gemaakt van een duurzaam (FSC gekeurd) Cumaru hardhout. Cumaru is een stevig tropische houtsoort dat de vuurtafel een sfeervolle uitstraling geeft.
Om het hout heen zit een gepoedercoat aluminium frame, welke is voorzien van krasvaste laklaag. De aluminium randen van de tafel worden standaard gepoedercoat in de kleur antraciet (ral 7021).
Bij de vuurtafel River Rechthoek is ook een bijpassende glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind, maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is een los accessoire. U kunt hierboven aangeven of u de glazen ombouw direct mee wilt bestellen.

De vuurtafel River wordt standaard geleverd inclusief:

–  Lava stenen

–  Deksel

–  CE goedgekeurde rubberen gasslang (100 cm)

–  Gasdrukregelaar 30 mBar

 

De Easy Fires vuurtafel River in het kort:

–  Stijlvolle vuurtafel voor buiten

–  Model rechthoek

–  Gasfles (5 kg) opbergen onderin de tafel

–  Voorzien van een aluminium frame en afgewerkt met Cumara hardhout

–  Gashaard eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking

–  Kosteloos om te bouwen naar aardgas

–  Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa

–  Nederlands fabricaat

–  2 jaar garantie