Easy Fires: Vuurtafel Sky Rechthoek Aluminium – Wit | 5025941176112 | Tuin & Terras

1,120.00

Artikelnummer: Vure120x80WH Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Easy Fires vuurtafel Sky (rechthoek)

Met de vuurtafel Sky een sfeervol haardvuur zonder rook of vonken
Deze vuurtafel Sky van Easy Fires is een stijlvolle loungetafel, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken!
Stijlvolle en luxe uitstraling
Omdat de tafel zoveel mogelijk uit één geheel is gemaakt heeft de vuurtafel een hele strakke uitstraling. Aan de zijkanten is de vuurtafel voorzien van luiken waardoor u heel gemakkelijk bij de gasfles (5 kg) kunt. Deze luiken kunnen als optie in een andere kleur besteld worden. Neemt u in dat geval ook even contact met ons op.
Comfortabel in gebruik
De gashaard met een vermogen van 16,5 kW is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Beiden zijn netjes verwerkt in een bescheiden bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.
De vuurtafel Sky is 53 centimeter hoog en daardoor ideaal te gebruiken in combinatie met mooie tuinmeubels of een luxe loungeset. Een gasfles van maximaal 5 kg kan netjes uit het zicht in de vuurtafel worden opgeborgen.
Bij de vuurtafel Sky rechthoek is een bijpassende glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind, maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is een los accessoire. U kunt hierboven aangeven of u de glazen ombouw direct mee wilt bestellen.
De vuurtafel kan ook omgebouwd worden naar aardgas, indien u interesse heeft in het ombouwen naar aardgas dan kunt u dit per mail aangeven. 

De vuurtafel Sky wordt standaard geleverd inclusief:

–  Lava stenen

–  Deksel

–  CE goedgekeurde rubberen gasslang (100 cm)

–  Gasdrukregelaar 30 mBar

 

De Easy Fires vuurtafel Sky rechthoek in het kort:

–  Moderne gashaard voor buiten

–  Rechthoekig model

–  Gasfles (5 kg) opbergen onderin de tafel

–  Verkrijgbaar in 3 RAL kleuren

–  Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking

–  Kosteloos om te bouwen naar aardgas

–  Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa

–  Nederlands fabricaat

–  2 jaar garantie