Easy Fires: Vuurzuil Vierkant Bruin – Hardhout Cumaru | 8719992753727 | Tuin & Terras

949.00

Artikelnummer: Zuisquare Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Easy Fires vuurzuil vierkant

De Easy Fires vuurzuil vierkant is een vuurzuil van kwalitatief hoogwaardige Cumaru hardhout. Vuurzuilen zijn de ideale sfeermakers op een terras of voor bij een entree van bijvoorbeeld een horecabedrijf.
De gasfles kan bij deze vuurzuil netjes onderin de zuil worden opgeborgen, maar heeft u liever een aansluiting op aardgas, dan kan deze kosteloos worden omgebouwd.
Met een vuurzuil een sfeervol haardvuur op uw terras
De vuurzuil Column van Easy Fires is een prachtige zuil, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken!
De vierkante vuurzuil is gemaakt van een duurzaam (FSC gecertificeerd) Cumaru hardhout. Cumaru is een stevig tropische houtsoort dat de vuurtafel een sfeervolle en frisse uitstraling geeft.
Om het hout heen zit een gepoedercoat aluminium frame, welke is voorzien van krasvaste laklaag. De aluminium randen van de vuurzuil worden standaard gepoedercoat in de kleur antraciet (ral 7021).
Comfortabel in gebruik
De gashaard is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Beiden zijn netjes verwerkt in een bescheiden bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurzuil.
Aan één zijde is de vuurzuil voorzien van een luik waardoor u heel gemakkelijk een gasfles (10 kg) kunt verwisselen. Door de geïntegreerde wielen is de vuurzuil eenvoudig te verplaatsen. Zo creëert u sfeer en warmte op elke gewenste plek!
Bij de vuurzuil is optioneel een bijpassende glasset verkrijgbaar. De glazen ombouw beschermt de vlammen tegen de wind, maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden. De glasset kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is een los accessoire. U kunt hierboven aangeven of u de glazen ombouw direct wilt meebestellen.
De vuurzuil kan ook omgebouwd worden naar aardgas, indien u interesse heeft in het ombouwen naar aardgas dan kunt u dit per mail aangeven. 

De vuurzuil wordt standaard geleverd inclusief:

–  Lava stenen

–  Deksel

–  CE goedgekeurde rubberen gasslang (100 cm)

–  Gasdrukregelaar 30 mBar

–  Glasset is optioneel

 

De Easy Fires vuurzuil vierkant in het kort:

–  Stijlvolle vuurzuil voor buiten

–  Voorzien van comfortabele gashaard

–  Gasfles (10 kg) opbergen onderin de zuil

–  Voorzien van een aluminium frame en afgewerkt met Cumara hardhout

–  Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking

–  Kosteloos om te bouwen naar aardgas

–  Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa

–  Nederlands fabricaat

–  1 jaar garantie