Ecostyle Gazon-az+ 20 kg voor 265 m² | 8711731031745 | Ecostyle gazon-AZ

49.99

Artikelnummer: e0bdb3466b9b Categorie: Tag:

Beschrijving

Gazon-AZ+ Sprint geeft een diepgroen en sterk gazon. Deze 100% natuurlijke en organische gazonmeststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en maakt het gazon sterk en weerbaar. Mos en onkruid krijgen nauwelijks kans. Nieuw in Gazon-AZ+ Sprint zijn de stikstofbindende bacteriën. Stikstof is een belangrijke voedingsstof voor een gezond en groen gazon. De exclusieve stikstofbindende bacteriën halen vrij beschikbare stikstof uit de lucht halen en zetten dit om in voeding voor het gras. Hierdoor hoeven we minder stikstof aan deze meststof toe te voegen, met eenzelfde diepgroen en sterk gazon als resultaat!
Voldoende voor 265 m²
Gebruiksaanwijzing:
Gazon-AZ+ gelijkmatig over het gazon verdelen.
Sproeien is niet noodzakelijk, maar versnelt wel de werking.
Om bij handmatig strooien een goede verdeling te verkrijgen, is het raadzaam Gazon-AZ+ kruislings in twee strooibeurten te verdelen.
Belangrijkste voordelen:
Met Gazon-AZ+ krijgt het gazon alle essentiële voedingsstoffen (van A tot Z) inclusief unieke micro-organismen voor een optimaal resultaat. 
Het gazon is door de Gazon-AZ+ bemesting beter bestand tegen extreme of wisselende weersomstandigheden en tegen ziekten & plagen.
Gemak: door te bemesten met Gazon-AZ+ kan het grasmaaisel blijven liggen. De grasresten worden door Gazon-AZ+ snel omgezet in nieuwe voedingsstoffen voor de grasmat.  
Indirecte werking tegen mos & onkruid
Opmerkingen & tips: 
Gazon-AZ kan onder alle weersomstandigheden worden toegepast; ook bij koud weer in het voorjaar (bodemtemperatuur > 5°C.)
Gazon-AZ en AZ-kalk kunnen op dezelfde dag worden gestrooid (stap 1 tot en met 4 kan op dezelfde dag worden gedaan: verticuteren, doorzaaien, bekalken en bemesten).
Samenstelling: NPK 9-3-5, verrijkt met micro-organismen