Ecostyle Soweazy graszaad herstelrol 3 m2 | 8711731039468 | Ecostyle graszaad

17.49

Artikelnummer: d3d9022eea71 Categorie: Tag:

Beschrijving

Snel en gemakkelijk een nieuw gazon aanleggen? Ga aan de slag met de graszaad rol. Zo heb je binnen een paar weken een prachtig dicht, groen gazon. Door de goede verdeling van het graszaad heb je aanzienlijk minder onkruid in het gazon en een gelijkmatige groei. De Sow-Eazy graszaad rol is dé oplossing als het gaat om het aanleggen van een gloednieuw gazon. Snel, makkelijk en effectief! Binnen enkele weken heb je al een prachtig, dicht gazon.  
Wat is de graszaad rol?
Deze graszaad rol bevat graszaden van topkwaliteit. Deze zijn gelijkmatig verdeeld en optimaal op de rol geplaatst waardoor je gelijkmatige grasmat krijgt. De rol bestaat uit drie lagen: een coating, de zaden en de biologisch afbreekbare mat. De mat kan goed vocht vasthouden, onderdrukt onkruidgroei en lost uiteindelijk op in de bodem. De graszaadhulzen en afbreekbare mat zijn onwijs waardevolle bronnen van voeding voor het bodemleven. 
Waarom graszaad rol?
De graszaden zijn geschikt voor het snel aanleggen van een nieuw gazon. Geschikt voor alle types gazon, ook in de schaduw. De graszaden in de mat zijn optimaal geplaatst zodat je een mooi, dicht gazon krijgt. De speciale coating zorgt voor een optimale, gelijkmatige ontkieming. Doordat de graszaden in de mat vastzitten, heb je geen last van het wegwaaien van de zaden, wegspoelen van de zaden door regen of wegpikken van de zaden door vogels. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. 
Gebruiksaanwijzing:
Egaliseer de grond
Rol de mat uit over de grond
Dek de rol af met een laagje aarde van ongeveer 1 cm (de mat is niet meer zichtbaar)
Besproei het vervolgens dagelijks tot de ontkieming