Ecostyle soweazy graszaad herstelvel 10 stuks | 8711731039475 | Ecostyle graszaad

9.99

Artikelnummer: c6fd6c7e4da2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Snel en gemakkelijk kale plekken in het gazon herstellen? Ga aan de slag met de SowEazy graszaad herstelvellen. Zo heb je snel weer een dicht, groen gazon. Door de goede verdeling van het graszaad heb je aanzienlijk minder onkruid in het gazon en een gelijkmatige groei. De SowEazy graszaad herstelvellen zijn dé oplossing als het gaat om herstellen van kale plekken in het gazon. Snel, makkelijk en effectief! Je knipt het product gemakkelijk op maat waardoor je de gehele kale plek van nieuw graszaad voorziet. 
Wat is SowEazy graszaad herstelvel?
Het SowEazy herstelvel bevat graszaden van topkwaliteit. Deze zijn gelijkmatig verdeeld en optimaal op de vellen geplaatst waardoor je een gelijkmatige grasmat krijgt. De vellen bestaan uit drie lagen: een coating, de zaden en de biologisch afbreekbare mat. Deze kan goed vocht vasthouden, onderdrukt onkruidgroei en lost uiteindelijk op in de bodem. De graszaadhulzen en afbreekbare mat zijn onwijs waardevolle bronnen van voeding voor het bodemleven. 
Waarom SowEazy graszaad herstelvel?
De graszaden zijn geschikt voor het snel herstellen van kale plekken in elk gazon. De graszaden in de vellen zijn optimaal geplaatst zodat je een mooi, dicht gazon krijgt. De speciale coating zorgt voor een optimale, gelijkmatige ontkieming. Doordat de graszaden in de mat vastzitten, heb je geen last van het wegwaaien van de zaden, wegspoelen van de zaden door regen of wegpikken van de zaden door vogels. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. 
Gebruiksaanwijzing:
Verwijder eventueel aanwezig onkruid en maak de grond los. Maak de kale plek vochtig
Knip de mat op het formaat van de te herstellen kale plek. Leg de mat op de kale plek met het zaad naar boven
Bedek de plek met een laagje GazonGrond van ongeveer 1 centimeter zodat de mat niet meer zichtbaar is.
Besproei elke dag, totdat het zaad ontkiemt en boven de grond komt. Zorg dat de topgrond niet uitdroogt!
Het gras maaien als de sprietjes 10 – 15 centimeter hoog zijn. Geniet van een mooi, egaal gazon