Elementi: Itasy Vuurtafel Vierkant – Zwart | 300012009 | Tuin & Terras

997.00

Artikelnummer: 300012009 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

De Elementi tuinhaarden zijn duurzaam, oersterk en gaan levenslang mee. De haarden werken op gas en zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige RVS brander. De tuinhaarden en vuurtafels zijn zeer toegankelijk, doordat de haarden overal te plaatsen en te verplaatsen zijn. 
Itasy Tuinhaard Op Gas kopen?
De Elementi tuinhaarden zijn robuust, duurzaam en overal te plaatsen. Heerlijk genieten van zomeravonden met vrienden rondom een heerlijk openhaard vuur. De Elementi tuinhaarden zijn zeer geschikt voor onder een overkapping, in je veranda of heerlijk op je terras. Decoratieve gashaard gemaakt van hoogwaardig eco-steen materiaal in premium houtlook. Met deze haard zet je een hoogtepunt in je tuin en op je terras. De (optionele) accessoires zijn onder meer roodachtige lavastenen, een roestvrijstalen branderkom en ontstekingsbescherming. De haard heeft een aan de zijkant gemonteerde elektronische starter en een nauwkeurige regelaar (drukregelaar van 50 mbar); Dit zorgt voor maximaal comfort. Een hoogwaardige hoes ter bescherming tegen weersinvloeden wordt meegeleverd. Voor inbedrijfstelling is alleen een externe gasbron nodig.
De Elementi tuinhaarden zijn unieke gashaarden voor in het buitenleven. Deze tuinhaarden op gas zijn zeer gemakkelijk in gebruik en overal toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping, op een terras, in je veranda of buitenverblijf. De Itasy tuinhaard op gas zou hier perfect staan! Met de gemiddelde warmteoutput van de Elementi tuinhaarden kan je een buitenruimte heerlijk verwarmen. De tuinhaarden zijn aan te sluiten op universele 5kg en 11kg gasflessen. 
Itasy Tuinhaard specificaties

Materiaal van de haard: vezelbeton (GRC)
Afmeting van de brander ring unit: 30,5 cm diameter
Informatie vuureenheid: 18 gauge, 304 roestvrij staal
Afmetingen van het brandpunt: 51,5 cm x 51,5 cm x 5 cm (I.D.)
Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop
Maximale warmteafvoer: 50.000 BTU
Certificering: CSA & CE-certificaat
Garantie: 1 jaar
Optioneel: Gasfles cover 5kg (ONB017BK)

Compleet geleverd
De Elementi Itasy wordt standaard geleverd met de volgende accessoires en benodigdheden:

Beschermhoes
Rode lavastenen ter decoratie
Messing fittingen
Drukregelaar met gasslang
RVS brandschaal
Ontstekingsmechanisme