Elementi: Jefferson Vuurtafel – Zwart | OFG119BK | Tuin & Terras

647.00

Artikelnummer: OFG119BK Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

De Modeno tuinhaarden zijn duurzaam, oersterk en gaan levenslang mee. De haarden werken op gas en zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige RVS brander. De tuinhaarden en vuurtafels zijn zeer toegankelijk, doordat de haarden overal te plaatsen en te verplaatsen zijn. 
Jefferson Tuinhaard Op Gas Zwart kopen?
De Modeno tuinhaarden zijn robuust, duurzaam en overal te plaatsen. Heerlijk genieten van zomeravonden met vrienden rondom een heerlijk openhaard vuur. De Modeno tuinhaarden zijn zeer geschikt voor onder een overkapping, in je veranda of heerlijk op je terras. Met deze haard zet je een hoogtepunt in je tuin en op je terras. De (optionele) accessoires zijn onder meer roodachtige lavastenen, een roestvrijstalen branderkom en ontstekingsbescherming. De haard heeft een aan de zijkant gemonteerde elektronische starter en een nauwkeurige regelaar (drukregelaar van 50 mbar); Dit zorgt voor maximaal comfort. Een hoogwaardige hoes ter bescherming tegen weersinvloeden wordt meegeleverd. 
Toepassingen Jefferson tuinhaard op gas
De Modeno tuinhaarden zijn unieke gashaarden voor in het buitenleven. Deze tuinhaarden op gas zijn zeer gemakkelijk in gebruik en overal toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping, op een terras, in je veranda of buitenverblijf. De Jefferson tuinhaard op gas zou hier perfect staan! Met de gemiddelde warmteoutput van de Modeno tuinhaarden kan je een buitenruimte heerlijk verwarmen. De tuinhaarden zijn aan te sluiten op universele 5kg en 11kg gasflessen. 
Jefferson Tuinhaard specificaties

Materiaal van de vuurtafel: vezelbeton (GRC)
Omvang van het vuur: ongeveer 24,9 cm breed
Vuureenheid: 18 gauge, 304 roestvrij staal
Afmeting van de branderunit: 45 cm diameter (I.D.)
Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop
Maximale warmteafvoer: 40.000 BTU
Certificering: CSA & CE-certificaat
Garantie: 1 jaar
Optioneel gasfles cover (ONB021BK)

Compleet geleverd
De Modeno Jefferson wordt standaard geleverd met de volgende accessoires en benodigdheden:

Beschermhoes
Rode lavastenen ter decoratie
Messing fittingen
Drukregelaar met gasslang
RVS brandschaal
Ontstekingsmechanisme