Enjoyfires: Vuurtafel Teakhout Vierkant – Zwart | 8718885046304 | Tuin & Terras

1,119.00

Artikelnummer: 8718885046304 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

De Enjoyfires vuurtafel loungetafel is de nieuwste vuurtafel uit de Enjoyfires-collectie. Deze vuurtafel is de perfecte vuurtafel om samen met familie of vrienden de avond aan door te brengen. Deze loungetafel is gemaakt van luxe afgewerkt teakhout in combinatie met een stevige aluminium gasbox. 
Veiligheid en gebruik van de vuurtafel
De stijlvolle vuurtafel is voorzien van een vierkante ingebouwde gashaard van RVS en voldoet aan alle Nederlandse veiligheidsvoorschriften. De gashaard heeft een afmeting van 42×42 cm. Door middel van een elektrische ontsteking en een handige regelknop kun je binnen de kortste keren genieten van een sfeervol vlammenspel en een heerlijke, ontspannen avond.
Let op: Dek deze vuurtafel niet af met een beschermhoes. Vanwege vochtvorming onder de hoes kan het tafelblad gaan schimmelen. Het houten tafelblad kan je indien gewenst behandelen, hiermee bescherm je het tafelblad en hou je de tafel zo lang mogelijk mooi.  
De Enjoyfires vuurtafel loungetafel 90x90x40 cm in het kort 

Luxe afgewerkt teakhout in combinatie met stevig aluminium
Industrieel design
Zorgt voor veel warmte en sfeer
Deze vuurtafel voldoet aan de wettelijke Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA-gecertificeerd. KIWA is een keurmerk dat gespecialiseerd is in kwaliteitsverklaringen onder andere voor producten uit de gas- en energiesector
Eenvoudig te ontsteken door middel van een elektronische ontsteking
Afhankelijk van hoe hoog je het vuur zet, zal de haard tussen de 8 en 12 uur branden
In de box van de vuurtafel past een 5 kg BP gasfles
De vuurtafel wordt geleverd met een gasslang van 120 cm, een RVS deksel en lavasteentjes
De vuurtafel kan niet binnen gebruikt worden, er moet altijd een open gevel zijn voor voldoende zuurstofaanvoer (een buitenoverkapping is dus prima)
Hout is een natuurlijk product dat werkt. Hierdoor kunnen er scheurtjes ontstaan, wat de vuurtafel een mooi karakter geeft
Je kunt de Enjoyfires vuurtafel uitbreiden met  de Enjoyfires keramische houtblokken en de Enjoyfires glas ombouw

Over Enjoyfires
Deze Enjoyfires vuurtafel is van het merk ‘Enjoyfires’. De Enjoyfires-lijn is een jong en dynamisch merk waarvan de producten een moderne uitstraling hebben en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen.