Forno: Brann Inbouwbrander 80×20 Complete Set – RVS | 45678 | Tuin & Terras

224.95

Artikelnummer: Forno: Brann Inbouwbrander 80x20 - zilver Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Forno Brann inbouwbrander rechthoek, bent u op zoek naar een mooie rechthoekige inbouwgashaard om een extra gezellige sfeer in te tuin te creëren. Met deze losse inbouwbrander van Forno tovert u uw tuintafel in een handomdraai om in een stijlvolle vuurtafel!
Eenvoudige montage: Tijdens een mooie zomeravond kunt u gezellig met z’n allen aan tafel zitten en genieten van een sfeervol haardvuur midden in de tafel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat uit de tafel te (laten) zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken. Een klusje dat in no-time is gebeurd. De juiste afmetingen worden uiteraard in de omschrijving meegeleverd. Tip: Zorg ervoor dat het stuk hout na gebruik weer terug in de tafel geplaatst kan worden.
Vermogen: De inbouwbrander is voorzien van een brander met een vermogen van 11,8 Kw. De brander wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt hout gestookt vlammenspel lijkt. Uiteindelijk levert de inbouwbrander u een heerlijk, warm loungevuur zonder rook of vonken!
Kortom: Als u van gezelligheid houdt en u mag graag van een ontspannen vuurtje genieten, dan is deze inbouw gashaard een uitstekende keuze voor u. De inbouwbrander is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt gegarandeerd voor vele gezellige zomeravonden.
Specificaties Forno inbouwbrander:
-Hoge kwaliteit RVS 304 haard.-Buiten afmeting: 800x190mm.
-Inbouw afmeting: 760x150mm.-Elektrische ontsteker.-Druk regelaar 30mbar.-Lavastenen.-1 meter gas slang.-Vermogen brander: 11,8 KW.-Mooi en eenvoudig bedieningspaneel.
-Wordt geleverd incl. deksel.
 
Voordelen van de Forno inbouwbrander:
-Uw tuintafel eenvoudig voorzien van een sfeervolle gashaard.-Stijlvol vierkant model.-Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking.-Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa.-Nederlands fabricaat.-2 jaar garantie 
Veiligheid: Onze terrashaarden voldoen aan de strengste Nederlandse veiligheidsvoorschriften en zijn KIWA en CE gecertificeerd. De haarden zijn voorzien van een elektronische ontsteking en thermo elektrische beveiliging welke beschermt tegen oververhitting. Deze beveiliging blokkeert de gastoevoer. Een waakvlam zorgt voor de thermische beveiliging. Bij het uitgaan van de waakvlam sluit het, te allen tijde, de gastoevoer af. Via de gasdrukregelaar blijft de gasdruk constant met een werkdruk van 50 mbar. Hierdoor zijn de vlammen traploos te regelen via de regelknop op het thermoblok.  Zo kunt u in alle rust van uw haard en de gezellige sfeer genieten.