Forno: Brann VBC1 Vuurtafel Vierkant – Cortenstaal | 4951035057967 | Tuin & Terras

564.95

Artikelnummer: VBC1 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Heeft u een gezellige loungehoek en bent u op zoek naar een mooie vuurtafel van cortenstaal? Dan is de vuurtafel Brann waarschijnlijk precies wat u zoekt. Met deze gashaard van Burni haalt u een absolute blikvanger in de tuin!  
Deze vuurtafel is gemaakt van 3 mm dik corten staal en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe langer u de vuurtafel heeft staan, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.
De Burni Brann is een stijlvolle loungetafel, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde houtblokken en lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken!
Een gasfles van maximaal 5 kg kan netjes onderin de vuurtafel worden opgeborgen. U heeft dus geen gasfles in het zicht staan.
De haard is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Beiden zijn netjes verwerkt in een bescheiden RVS bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.
De bijgeleverde glazen ombouw beschermt de vlammen tegen de wind en het zorgt ervoor dat kinderen niet spontaan hun vingers in het vuur steken.

De Burni vuurtafel Brann wordt standaard geleverd inclusief:

–  Glazen ombouw

–  Houtblokken

–  Lava stenen

–  CE goedgekeurde rubberen gasslang

–  Gasdrukregelaar

–  Niet inbegrepen: gasfles (5 kg)