Forno: Vuurtafel VLS3 Vierkant – Cortenstaal | VLS3 | Tuin & Terras

444.00

Artikelnummer: VLS3 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Maak de tuin of het terras een stuk fraaier met de Adezz Forno vuurtafel met een diameter van 120 centimeter. Doordat de duurzame tafelhaard lekker laag te houden is, is het goed mogelijk om deze te combineren met modern tuinmeubilair. Wie een leuke hoek in de tuin maakt, kan hier gedurende alle vier de jaargetijden allerlei leuke momenten met het gezin, de familie of de vriendengroep beleven. Wie het nog leuker maken wil, kan dat bijvoorbeeld doen door dezelfde cortenstaal vuurtafel te kiezen, maar dan met leuke grillopties om buiten te koken met zijn allen.
Cortenstaal vuurtafels hebben veel te bieden: Cortenstaal is niet zomaar een materiaal. Het betreft een legering van ijzer en een aantal andere metalen. Het ijzer dient ertoe om te roesten wanneer het element buiten blijft staan. In het geval van dit materiaal is dat goed. De roestlaag vormt de bescherming die veel voordelen in gang zet. Dat gaat om verschillende zaken:

Cortenstaal vuurtafels zijn weerbestendig door de roest
Cortenstaal geeft de tafels meer karakter door de roest
Cortenstaal maakt de vuurtafel vorstbestendig door de roest

Onderhoudsarm: De Adezz Forno vuurtafel heeft weinig onderhoud nodig. Omdat het Cortenstaal vorstbestendig is kan de vuurhaard in de winter gewoon buiten blijven staan waar je hem dus ook in de koude avonden kan gebruiken.