Gardena: Bladblazer PowerJet 18V P4A solo (zonder accu) | 4078500054331 | Alle Merken

89.99

Artikelnummer: 14890-55.000.00 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Gardena Powerjet 18V P4A solo (zonder accu) bladblazer heeft een blaassnelheid van 100 kilometer per uur en is hierdoor geschikt voor het wegblazen van licht tuinafval. Denk hierbij aan droge bladeren, gras en lichte takken. Deze bladblazer werkt op accu (niet meegeleverd) en de batterijstatus is af te lezen op het led scherm. Zo weet je precies wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze. Met de Powerjet 18V P4A solo is het comfortabel en veilig werken. Het lage gewicht van 1,8 kilogram zorgt ervoor dat je zonder spierpijn doorwerkt en de ergonomische handgreep biedt extra grip. Deze bladblazer is onderdeel van het POWER FOR ALL ALLIANCE 18 volt accuplatform. Heb je al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan gebruik je deze ook op dit accutuingereedschap.
LET OP! BATTERIJ EN LADER NIET INBEGREPEN
De krachtige Gardena accu bladblazer verwijdert moeiteloos en zonder te buigen vuil, bladeren en grasresten van gazons en verharde terreinen.

Blaassnelheid kan individueel worden aangepast
Door de plaatsing van de ventilator in de werkrichting kan de lucht ongehinderd door het apparaat stromen – minder stromingsverlies, sterker blaasvermogen
Een puntmondstuk zorgt voor meer flexibiliteit in het gebruik
Sproeierbevestiging biedt extra flexibiliteit voor verschillende reinigingstoepassingen, zoals rotstuinen
Met LED laadniveau-indicator
Eenvoudige opslag – Het compacte ontwerp van het product en de afneembare elementen garanderen een ruimtebesparende oplossing.