Gardena: ErgoLine damesspade schep | 4078500042826 | Alle Merken

44.49

Artikelnummer: 17011-20.000.00 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De GARDENA ErgoLine Spade is een bijzonder handig hulpmiddel voor het graven en voor het optillen, losmaken en overscheppen van grond. De extra brede en ergonomisch gevormde D-handgreep kan op elk moment comfortabel met beide handen worden vastgehouden om uw werk te vergemakkelijken. Het ovale schachtprofiel voorkomt het onbedoeld draaien van de hendel. De verlengde kunststof coating zorgt voor comfortabele, antislip bediening zonder overgangen. Het extra scherpe schopblad is gemaakt van gehard kwaliteitstaal. De extra grote voetsteun met speciaal profiel garandeert een stevige houvast bij het graven in de grond en dient voor de optimale krachtoverbrenging op de spade.
 

De totale garantieperiode is 25 jaar.

Perfecte ergonomie
Het ovale steelprofiel ligt perfect in de hand en zorgt voor een ergonomische werkhouding. De uitgebreide kunststofbekleding zorgt voor een comfortabele antislipgreep zonder overgangen.
Breed D-handvat
Het extra brede en ergonomisch gevormde D-handvat kan op elk punt comfortabel met beide handen worden vastgehouden. Dit zorgt voor extra kracht en aanzienlijk meer comfort.
Extra grote voetsteun
Dankzij de extra brede voetsteun met speciaal profiel kunt u de spade krachtig in de grond drukken en is er minder gevaar voor letsel door onbedoeld uitglijden.
Scherp Blad
Het scherpe blad van de schop garandeert een gemakkelijke penetratie van de grond.