Gardena: Hogedrukreiniger AquaClean 18V solo (zonder accu) | 4078500053495 | Tuin & Terras

139.99

Artikelnummer: 14800-55.000.00 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een drukspuit voor kleine schoonmaakklusjes die je gemakkelijk meeneemt? Dan word je blij van de Gardena AquaClean 24/18V P4A Solo (zonder accu). Met deze 18 volt drukspuit ben je niet afhankelijk van stroom of stromend water, waardoor je zelfs in het bos je mountainbike met gemak schoon spuit. Het enige wat jij nodig hebt, is een bak met water, zoals een regenton. Dankzij de 3 verschillende reinigingsniveaus van 9, 14 en 24 bar heb jij altijd de juiste werkdruk voor iedere klus. Deze drukspuit is onderdeel van het 18 volt POWER FOR ALL ALLIANCE accuplatform. Heb je al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan gebruik je deze ook op dit accugereedschap.
De kant-en-klare “Rady-to-use set” bevat verschillende hulpstukken en accessoires voor maximale flexibiliteit en is ook direct klaar voor gebruik, onafhankelijk van een stroombron. Een permanente wateraansluiting is ook niet nodig. Een container met water of een alternatieve waterbron, zoals een regenton, is alles wat nodig is. Ingenieus.

Zelfaanzuigend – zuigt water aan tot 2m boven het waterniveau.
Met opbergmogelijkheid voor de sproeiers
LED-indicator voor het laadniveau
Heeft 3 reinigings/krachtniveaus: 9, 14 en 24 bar – de juiste druk voor verschillende materialen
Met 5 m zuigslang met filter, vlotter en klem, drie reinigingssproeiers 0°, 15° en 45°, lange lans voor werken dicht bij de grond en korte lans voor korte afstanden (uitlijning naar wens instelbaar)
Gemiddelde druk: 24 bar / debiet: 250 l/u
3 verschillende sproeiers voor een grotere veelzijdigheid
Automatische afzuiging via zuigslang of OGS-stroomaansluiting