Gardena: Plantenspuit 0,45 l | 4078500052290 | Tuin & Terras

7.99

Artikelnummer: 11102-20.000.00 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

De Gardena softtester is uitermate geschikt voor het zachte besproeien van gevoelige planten en zaailingen. Hij is gemaakt van hoogwaardig, doorschijnend kunststof. De inhoud bedraagt 0,45 l. voor het beregeneren wordt de softtester eenvoudig samengeperst. De druppelsproeier en de bruuseekop bieden de hoogste flexibiliteit. Praktisch is de geïntegreerde opbergmogelijkheid voor het niet gebruikte mondstuk. De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.
Highlights

Gerichte en voorzichtige besproeiing van zaailingen Praktische 2-in-1-functie (druppelmondstuk en borstel) Grote 450 ml container

Uitvoering

Voor een gerichte en voorzichtige besproeiing van zaailingen via druppelmondstuk en borstel, zonder ontweven van aarde de hoogste flexibiliteit bij de besproeiing voor verschillende zaailingen door praktische 2-in-1-functie (druppelmondstuk en sproeikop) Met geïntegreerde opbergmogelijkheid voor het niet gebruikte mondstuk lichtdoorlatend materiaal van de softtester voor gemakkelijk inzicht in de 450 ml grote container eenvoudige bediening door het samendrukken van de beknellingsfles voor besproeiing.