Gardena: Regentonpomp 2000/2 18V P4A solo (zonder accu) | 4078500054133 | Tuin & Terras

116.99

Artikelnummer: 14602-55.000.00 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Met de Gardena Regentonpomp 2000/2 18V P4A solo (zonder accu) behoort sjouwen met gieters tot het verleden. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Dankzij de 3 vermogensstanden bepaal je zelf hoeveel waterkracht je gebruikt. Met een maximale doorvoercapaciteit van 2000 liter per uur blijft je bloementuin er kleurrijk bijstaan. Het apparaat is voorzien van een timer, waarmee je zelf bepaalt hoe lang de pomp draait. Na verloop van tijd schakelt de regentonpomp automatisch weer uit. Deze regentonpomp is onderdeel van het 18 volt POWER FOR ALL ALLIANCE accuplatform. Heb je al een 18 volt accu thuis liggen van dit accuplatform? Dan gebruik je die ook op dit tuingereedschap. Het in de voet geïntegreerde filtersysteem houdt vuildeeltjes buiten. Hierdoor loopt de pomp altijd soepel. De pomp is lichtgewicht en zeer eenvoudig te bedienen. De verzonken telescoopbuis dient als handgreep. De accu is direct op de pomp gemonteerd om een compacte eenheid te vormen – zodat deze gemakkelijk naar een andere gebruikslocatie kan worden verplaatst.
Het product wordt geleverd zonder accu en oplader. Hij is compatibel met alle 18V POWER FOR ALL accu’s en laders. Afhankelijk van de gekozen accu en de geselecteerde modus kan het product een accuduur bereiken van maximaal 156 minuten.
De POWER FOR ALL ALLIANCE is een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten, waarvan de accu’s in tal van apparaten kunnen worden gebruikt. Hierdoor bespaar je geld en blijf je flexibel!
De accupomp werkt met een maximale druk van 2,0 bar. De telescopische aluminium buis is in lengte verstelbaar. De buis is in een hoek geplaatst zodat het water zonder verlies of knikken wordt weggepompt. Je kunt de lengte aanpassen aan de hoogte van de regenton.
Wie heeft er tijd om de hele dag naast een pomp te staan? Je kunt eenvoudig de timer gebruiken om de tijdsduur van de tankpomp in te stellen (5, 10 of 15 minuten) en je aandacht op andere activiteiten te richten. Hij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

De hoek telescoopbuis hoogteverstellingsfuncties
Door regel- en afsluitklep kan continu hoeveelheid water afzonderlijk worden ingesteld
Waar de regenton is of waar de volgende voedingsconnector is, dankzij lithium-ion batterij, de pomp flexibel gebruik

Let op: niet alle stoffen mogen verpompt worden. Stoffen die je niet mag verpompen zijn: zout water, agressieve en licht ontvlambare stoffen of levensmiddelen. Kijk in de handleiding voor meer informatie over stoffen die niet verpompt mogen worden met jouw specifieke pomp.