Happy Cocooning: CT Nice&Nasty vierkant – Antraciet | 87180266979902 | Tuin & Terras

899.00

Artikelnummer: NN6504A Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Nice & Nasty Cocoon Tables hebben een opvallende lichte robuuste look. Doordat de buitenzijde voorzien is van mooi afgewerkte planken en oogt niet alleen robuust maar ook natuurlijk warm. De Nice & Nasty line zorgt voor een sfeervol beeld op uw terras of balkon. Hierdoor kun je met de Cocoon Table Teak Nice & Nasty Vierkant optimaal van je vuurtafel genieten!
De Cocoon Table Teak Nice & Nasty Vierkant kun je eenvoudig aansluiten aan een propaan/ butaan gasfles, maar deze kan niet in de vuurtafel geplaatst worden, bij enkele Cocoon Table modellen is dit wel mogelijk, maar dan staat dit er ook duidelijk bij vermeld. 
Met de Cocoon Table Teak Nice & Nasty Vierkant kun je op koele avonden in het voor- en najaar optimaal van een mooie avond genieten. Dankzij de regelingsknop kun je de hoogte van de vlam eenvoudig naar wens instellen, en extra veilig bovendien: er komt geen rook of vonken van af. Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 12 en 19,5 kW, mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen.
De elektronische ontsteking met thermokoppel heeft een veiligheidsontwerp en is CE goedgekeurd.
Inclusief:

Stammen set: 4 stuks
Lava stenen: 6 KG
PVC Beschermhoes
250 cm CE goedgekeurde rubber gasslang

Exclusief:

Gasdrukregelaar 30 mBar

Specificaties:

Vorm: Vierkant
Afmetingen: 760 x 760 x 460 mm
Gewicht: 44,5 KG
Rvs brander: 19,5 kW (65,000 BTUH)
Bedieningspaneel: Rvs
Zwarte Bedieningsknop: Bakeliet