Happy Cocooning: Vuurtafel Aluminium Rechthoek – Antraciet | 8718734665267 | Tuin & Terras

1,300.00

Artikelnummer: ALU6510A Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Deze prachtige Cocoon Tables van Happy Cocooning hebben een geweldige uitstraling en passen prima in combinatie met andere tuinmeubelen, zoals een mooie loungeset. De Cocoon Tables zijn gemaakt van sterk aluminium en geven een gezellige sfeer en aangezicht aan de tuin. 
Deze Cocoon Tables van Happy Cocooning zijn gemaakt van zeer sterk en lichtgewicht aluminium. Het gebruik van dit zeer hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat je vele jaren lang veel plezier kunt hebben van je Cocoon Table! Aluminium is een erg duurzaam, slijtvast materiaal en is goed bestand tegen invloeden van het weer.  
De aluminium Cocoon Tables bieden veel ruimte. De tafel is voorzien van een deur waar de gasfles geplaatst kan worden. De tafel biedt ruimte voor een gasfles van wel 5 kg! Daarnaast is er aan de zijkant van de tafel een opening gesitueerd waar je bijvoorbeeld wat tijdschriften of andere dingen kunt opbergen. 
Modern en strak ontwerp: De aluminium Cocoon Tables hebben een prachtige, strakke en moderne uitstraling. Het aluminium is zo bewerkt dat de Cocoon Table uit plankjes lijkt te zijn opgebouwd, wat bijdraagt aan een gezellig aangezicht. Verder is het vuur van de tafels afgeschermd met hoogwaardig en uitermate sterk glas, wat zorgt voor een prachtig speels effect door de weerspiegeling van het glas.