KB Muizen pasta magik paste | 8711969003255 | Ongedierte in huis

7.99

Artikelnummer: 9aa92dce5255 Categorie: Tag:

Beschrijving

De aantrekkelijke lokaas KB Muizen pasta zwart is ideaal voor het bestrijden van huismuizen. De lokaas is te gebruiken in droge en in vochtige ruimtes. Je hoeft niet met de pasta en de werkende stof in aanraking te komen, omdat het al gebruiksklaar in de lokdoos zit. De pasta heeft een snelle werking. 1 lokdoos is voldoende voor 70 muizen.
Toepassingsadvies:
Probeer het zakje niet te openen – de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen.
Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt. 
Voorzorgsmaatregelen:
Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen.
N.B. Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.
Eigenschappen:
Werkzame stof 4% Alfachloralose
1 lokdoos is voldoende voor 70 muizen
Te gebruiken in droge en vochtige ruimtes
Doodt binnen 24 uur