PH plus 1 kg poeder – ALPC | 3661145507525

6.19

Beschrijving

PH plus 1 kg poeder – ALPC. PH plus 1 kg poeder. Dit zwembadartikel is van hoge kwaliteit. Een zwembad is een bron van bacteriën en schimmels e.d. Het is daarom erg belangrijk om uw zwembadwater goed schoon te houden. Chloor wordt toegevoegd aan zwembadwater om het water te ontsmetten zodat bacteriën en schimmels geen kans hebben schade aan te richten. Voor een goede werking van chloor is het van belang dat het zwembadwater een goede pH waarde heeft tussen de 7,2 en 7,6. Daarnaast is een goede pH balans o.a. belangrijk om huidirritatie, kalkvorming en beschadiging van het zwembad te voorkomen.
ACTI pH Plus zorgt ervoor dat de pH waarde van zwembadwater wordt verhoogd. ACTI pH Plus is verkrijgbaar in snel oplossend poeder. U kunt dit product gebruiken wanneer de pH waarde van uw zwembadwater te laag is.
Gebruiksadvies: voeg ongeveer 150 gram poeder per 10 liter water toe om de pH waarde met 0,2 te laten stijgen. Voeg de poeder direct aan het water toe en doe dit nooit wanneer er mensen in het zwembad aanwezig zijn. Uit onze collectie Zwembaden & jacuzzi’s. Warentuin heeft alles voor huis, tuin, dier & kerst! PH plus 1 kg poeder – ALPC, dit komt uit het assortiment Tuininrichting, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangegeven.