Pokon Bio bladinsecten 500 ml | 8711969031807 | Bestrijding van luizen

12.95

Artikelnummer: 4a4b16d454ca Categorie: Tag:

Beschrijving

Last van bladinsecten op je planten? Pokon Bio Kuur voor Bladinsecten is een biostimulant ter verhoging van de weerbaarheid van de plant. De spray is geschikt voor alle buitenplanten, zoals moestuinplanten en fruitbomen.
Hoe werkt het?
De kruidenextracten in deze plantkuur ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen, werken verzorgend, voedend en plantversterkend. Hierdoor kan de plant zich beter weren tegen invloeden van buitenaf, waaronder aanvallen van bladinsecten. Pokon Bio Kuur voor Bladinsecten werkt indirect bij overlast van o.a. bladluizen, schildluizen, wortelluizen, wolluizen, wollige dopluizen, witte vliegen, rupsen, taxuskevers, leliehaantjes, galmuggen, spint, tripsen, preimotten, zwarte bonenluizen, aardbeibloesemkevers, varenrouwmuggen en bladvlooien. Zuigende en vretende insecten laten de plant met rust en verdwijnen omdat ze het voedsel niet lekker vinden. Het product heeft een bewezen werking in de professionele land- en tuinbouw en is pesticidenvrij.
Gebruiksaanwijzing:
Pokon Bio Kuur voor Bladinsecten kan gedurende de hele groeiperiode gebruikt worden. Herhaal de behandeling iedere 4 weken. Pokon Bio Kuur voor Bladinsecten kan op 2 manieren worden toegepast; namelijk door de bladeren te bestuiven en via een bodembehandeling.
Bij bladbehandeling
Deze methoden niet toepassen bij temperaturen boven de 25C. Bij voorkeur ’s ochtends of ’s avonds gebruiken, om fel zonlicht te vermijden en zonder regen en wind. Regen binnen 6 uur na toepassing kan de werking doen verminderen.
Schud de fles voor gebruik.
Meet de gewenste dosis af in de maatdop.
Vul de drukspuit/plantenspuit/gieter voor de helft met water.
Voeg de gewenste dosis toe.
Vul daarna water bij totdat de gewenste hoeveelheid is bereikt.
Meng goed om een homogeen mengsel te verkrijgen.
Bespuit de bladeren totdat ze afdruipen, boven en onderkant.
Bij bodembehandeling
Maak de grond eerst oppervlakkig los met de hand, hark of schoffel.
Giet daarna het mengsel op de grond bij de plant.
Besproei hierna de plant.
Samenstelling:
Op basis van kruidenextracten.