Pokon Bio Mediterrane Potgrond 30 liter | 8711969026049 | Tuinaarde

9.29

Artikelnummer: 7248f12044a0 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze mediterrane biologische potgrond is ideaal voor o.a. palmen, olijfbomen, citrusplanten, oleander, vijgen en bougainville. Pokon Mediterrane Potgrond Bio bestaat uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen zoals tuinturf, rijstkaf en kleikorrel. Door de kleikorrel in deze potgrond wordt de natuurlijke leefomgeving van Mediterrane planten nagebootst. Door de toevoeging van rijstkaf krijgt de plant beschikking over bouwstoffen die de plant sterker maken. Het gevolg is dat de planten meer weerstand krijgen tegen ziektes en plagen. Er zit voldoende biologische voeding in voor ca. 100 dagen en bevat het Pokon Plantversterker.
Pokon Plantversterker:
De toevoeging van Pokon Plantversterker in deze potgrond zorgt voor sterke wortels en verhoogt de weerstand van mediterrane planten. Zo worden ze beschermd tegen ziekteverwekkende schimmels en houden we gezonde planten, zodat er minder gewasbeschermingsmiddelen nodig zijn.
Kwaliteit gegarandeerd:
Deze potgrond voldoet aan de eisen van het onafhankelijke RHP Keurmerk. Daarom kan Pokon garanderen dat dit een veilig en betrouwbaar product is.
Dit product draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Hierdoor ziet de grond er anders uit dan je wellicht gewend bent. 
Gebruiksaanwijzing:
Gebruik een schone pot.
Leg onderin de pot een laagje hydrokorrels (hydrokorrels zorgen voor een betere vochthuishouding in de pot).
Bovenop de hydrokorrels brengt je een laag verse Pokon Mediterrane Potgrond Bio aan.
Dompel droge planten onder in water en zet vervolgens de plant in de pot.
Vul de pot tot aan de rand op met potgrond en druk het vervolgens losjes aan.
Houdt rekening met een gietrand van minimaal 2 cm.
Geef daarna voldoende water.
Eigenschappen:
Biologisch
Met plantversterker
Geschikt voor o.a. palmen, olijfbomen, citrusplanten, oleander, vijgen en bougainville
RHP Keurmerk
Dit product draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid