Pokon mieren lokdoos 2 stuks | 8711969032644 | Ongedierte in huis

7.99

Artikelnummer: 5737cbbf29e7 Categorie: Tag:

Beschrijving

Heb je last van mieren in huis, mieren in de tuin of mieren op je terras? Dat kan heel vervelend zijn. Gelukkig heeft nu de Pokon mierenlokdozen.
Gebruiksaanwijzing:
Pokon Tegen Mieren Lokdoos bestrijdt effectief mieren en hun nesten in en rondom je huis. Mieren worden aangetrokken door een suikerachtige gel in de lokdoos. Het product heeft geen acute werking. De gel met de actieve stof spinosad wordt door de werksters in het nest meegenomen om de mierenkolonie ermee te voeden. Na het eten van de gel zullen de meeste mieren binnen het nest sterven. De kolonie sterft binnen 3 tot 4 weken uit.
Prik het geperforeerde oppervlak aan de zijkant van de lookaasdoos door met een puntig voorwerp (schaar, schroevendraaier enz.) om openingen voor de mieren te creeëren om naar binnen of naar buiten te gaan.
Plaats het lokaas in de nabijheid van mierennesten of waar mieren regelmatig voorbij gaan – langs muren en plinten, in hoeken, onder gootstenen en binnen in kasten.
Dosering:
Na toepassing weken actief en voorkomt zo nieuwe nestvorming. Zo nodig na 4 weken vervangen.
Maximaal twee lokdozen per ruimte (terras, balkon of binnenshuis) gebruiken.
Samenstelling:
De werkzame stof is spinosad (CAS-nr. 168316-95-8), gehalte 0,0166%. Het toelatingsnummer is NL-0008138-0000.
Veilig gebruik!
Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik dit product veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees het etiket op de verpakking goed door. Pokon Naturado B.V. kan als gevolg van onjuist gebruik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.