Seeds & Mixes geurende bloemenweide 15m2 | 8726200341409 | Seeds and mixes bloemenweide

7.95

Artikelnummer: d58046673cab Categorie: Tag:

Beschrijving

Geurende Bloemweide geeft een prachtige bloemenweide in de tuin. De bloemen zijn niet alleen prachtig, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. De geurende kwaliteit is speciaal geselecteerd. Van dit éénjarige zadenmengsel kan er lang genoten worden en het draagt bij aan de biodiversiteit in de tuin.
Dit zadenmengsel bevat 17 verschillende soorten zaden, waaronder; lathyrus / reukerwt, violieren, juffertje in ‘t groen, phlox en nog veel meer prachtige bloemen. De bloemen wisselen elkaar af en zorgt voor een lange periode voor variatie in geur en kleur.
Seeds & Mixes
De Seeds & Mixes collectie geeft prachtige één- en meerjarige bloemen. Er zijn verschillende zadenmengsels beschikbaar, waaronder een mengsel voor bijen, vlinders en hommels en een zadenmengsel voor lieveheersbeestje. Lieveheersbeestjes zijn de natuurlijke vijand van de bladluis, erg milieuvriendelijk. De zaden komen makkelijk uit en geeft voor 4 maanden lang verschillende soorten bloemen. In de verpakking zitten genoeg zaden voor 15 m2 bloeiende weide.
Seeds & Mixes geurende bloemenweide 15m2
Eénjarige bloemen
17 verschillende soorten bloemen
Voor 4 maanden variatie
Voldoende voor 15m2