Seeds & Mixes meerjarig 15m2 | 8726200342505 | Seeds and mixes bloemenweide

7.95

Artikelnummer: 3467a9a96db4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Bloemweide Meerjarige Bloemen geeft een prachtige bloemenweide in de tuin. Het eerste jaar zullen de vaste planten bescheiden bloeien. In de jaren die opvolgen zullen de planten sterker worden en zullen ze zich uitbreiden. Om het eerste jaar toch meer bloei in de tuin te krijgen kan er een éénjarig zadenmengsel van de Seeds & Mixes collectie doorheen gemengd worden. Van dit zadenmengsel kan er lang genoten worden en het draagt bij aan de biodiversiteit in de tuin.
Dit zadenmengsel bevat 21 verschillende soorten zaden, waaronder; akelei, ridderspoor, lampenpoetser, brandende liefde en nog veel meer prachtige bloemen. De bloemen wisselen elkaar af en zorgt voor een lange periode voor variatie in geur en kleur.
Seeds & Mixes
De Seeds & Mixes collectie geeft prachtige één- en meerjarige bloemen. Er zijn verschillende zadenmengsels beschikbaar, waaronder een mengsel voor bijen, vlinders en hommels en een zadenmengsel voor lieveheersbeestje. Lieveheersbeestjes zijn de natuurlijke vijand van de bladluis, erg milieuvriendelijk. De zaden komen makkelijk uit en geeft voor 4 maanden lang verschillende soorten bloemen. In de verpakking zitten genoeg zaden voor 15 m2 bloeiende weide.
Seeds & Mixes meerjarig 15m2
Meerjarige bloemen
21 verschillende soorten bloemen
Voor 4 maanden variatie
Voldoende voor 15m2