Seeds & Mixes voor vlinders 15m2 | 8726200341201 | Seeds and mixes bloemenweide

7.95

Artikelnummer: f2a712f8728b Categorie: Tag:

Beschrijving

Bloemweide voor Vlinders geeft een prachtige bloemenweide in de tuin. De bloemen van dit zadenmengsel heeft een grote aantrekkingskracht op vlinders. De bloemen zijn niet alleen prachtig, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Er kan nog een jaar extra genoten worden van deze bloemen, want de planten zaaien zichzelf uit. Vlinders kunnen bij dit zadenmengsel genoeg nectar vinden en rupsen zullen ook hun voedsel vinden. Van dit éénjarige zadenmengsel kan er lang genoten worden en het draagt bij aan de biodiversiteit in de tuin.
Dit zadenmengsel bevat 30 verschillende soorten zaden, waaronder; papaver, vlas, dille, phlox, verbena en nog veel meer prachtige bloemen. De bloemen wisselen elkaar af en zorgt voor een lange periode voor variatie in geur en kleur.
Seeds & Mixes
De Seeds & Mixes collectie geeft prachtige één- en meerjarige bloemen. Er zijn verschillende zadenmengsels beschikbaar, waaronder een mengsel voor bijen, vlinders en hommels en een zadenmengsel voor lieveheersbeestje. Lieveheersbeestjes zijn de natuurlijke vijand van de bladluis, erg milieuvriendelijk. De zaden komen makkelijk uit en geeft voor 4 maanden lang verschillende soorten bloemen. In de verpakking zitten genoeg zaden voor 15 m2 bloeiende weide.
Seeds & Mixes voor Vlinders 15m2
Voor vlinders
Eénjarige bloemen
30 verschillende soorten bloemen
Voor 4 maanden variatie
Voldoende voor 15m2